Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Siktar på att spåra runt om

Foto: HANOLD/ALN
Denim Boko har spännande förutsättningar i V64-1. Foto: HANOLD/ALN

Per Nordström är snart framme på Axevalla och meddelar att det snöar och blåser, men han hoppas i det längsta att han ska kunna köra Denim Boko utan brodd.

Publicerad:

Denim Boko har en intressant uppgift idag i V64-1 med innerspår över kort distans och bara fem konkurrenter emot. Taktiken har Per Nordström klar på förhand.

– Jag siktar på att leda loppet runt om. Hon håller riktigt fin form för dagen, berättar Per Nordström.

Det har fallit fem centimeter snö mellan Skara och Skövde och det pratas om att det kommer krävas brodd runt om, men Per hoppas kunna undvika det.

– Vi har med oss broddskor, men i det längsta vill jag undvika att använda dem. Vi har inte kört med brodd i träningen än och första dagarna när de går med det kan det vara lite osmidigt. Annars klarar hon att springa på brodd och vann bland annat Svampen med brodd.

I lopp 1 gör Donovan Boko debut i monté. Per Nordström är nöjd med hästen, men ligger lite lågt på förhand.

– Det ska bli spännande att se honom idag. Förhoppningsvis gör han ett bra lopp och kan vara trea-fyra, men vi ligger lite lågt på förhand tills vi har sett vad han kan i monté, avslutar Per Nordström.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.