Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Slår Google till direkt?

Foto: LENNART KIHLMAN/ALN
Google Håleryd gör intressant comeback ikväll. Foto: LENNART KIHLMAN/ALN

När Umåker kör kvällens V64-tävlingar sker en mycket intressant comeback av femårige Google Håleryd. Och han blir betrodd direkt.

Publicerad:

Det är i V64-avslutningen som Google Håleryd gör comeback. Femåringen har inte startat sedan april månad då han slutade oplacerad på fransk mark. Det är den enda start som hästen gjort under hela året. Sedan början av juli återfinns Google Håleryd hos familjen Hansson igen där allt en gång började.
– Han blev opererad för tarmvred i maj när hästen var i Frankrike, därav att han varit borta så länge. Google Håleryd har gått några snabbjobb inför comebacken, som snabbast har han gått 1.20 ett par gånger och han känns jättefin, säger Emmy Hansson.

Ikväll väntar 20 meters tillägg och springspår för Google Håleryd.
– Han är väl inte jättesnabb från start, men kan ändå hamna vettigt på det direkt. Henrik Svensson får lägga upp taktiken som han vill.

Hur ser du på kvällens comeback?
– Man kan väl räkna med att han behöver något lopp i kroppen och lite lågt får vi ligga. Samtidigt har han en väldig grundkapacitet och jag skulle inte bli förvånad om han vinner direkt. Det blir skor runt om, vanlig vagn och halvstängt huvudlag som han brukar ha, hälsar Emmy Hansson.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.