Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Tränar väldigt förbättrat"

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
Tomas Malmqvist. Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

Fyraåringen har bara förlorat ett lopp felfri. Hur går det i dag från innerspår bakom bilen?

Publicerad:

12 Summer Wein (V64-3) har jag lite svårt att hitta lopp åt. Han har startat i två ganska opassande lopp hittills i år och gått okej, men inte mer. Nu tränar han väldigt förbättrat och jag tror att han kommer göra ett väldigt bra lopp, men det kanske inte räcker hela vägen till seger från tolftespår. Eventuellt barfota fram för första gången på länge. Annars inga ändringar, säger Tomas Malmqvist.

1 Karl Sjöhammar (V64-4) blev för pigg när springspåren kom senast och galopperade. Allt verkar bra med hästen efteråt. Han var lite omogen i fjol både mentalt och fysiskt, därav en del galopper, men hästen är egentligen inte osäker. Jag hoppas att han har mognat mentalt nu och han har tränat fint hela vintern. Spåret kan jag inte uttala mig så mycket om, men det är väl säkert helt okej. Om han sköter sig så borde det vara en bra chans. Inga ändringar skor runt om, svensk jänkarvagn och norskt huvudlag.

För att ta del av hela materialet med ännu fler intervjuer samt utrustningsändringar, klicka in till V64-materialet

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.