Sveriges ledande travtidning
ANNONS

”Varit lugn i jobben”

Foto: THOMAS GUSTAFSSON/ALN
Therese Hyllsjö hoppas på Mitt Hjärtas Lilja ikväll. Foto: THOMAS GUSTAFSSON/ALN

Hagmyren arrangerar kvällens V64-tävlingar och en av de mer betrodda i kallblodsloppet som körs som den fjärde avdelningen är Mitt Hjärtas Lilja. Hon står väldigt bra inne i loppet då det sjuåriga stoet har tjänat mest pengar i loppet, men ändå har åtta hästar 20 meter bakom sig.

Publicerad:

Mitt Hjärtas Lilja kommer med en galopp och en sjätteplats i raden, men där bakom döljer det sig mycket bättre form.

– Senast var jag väldigt nöjd med henne då hon satt fast med krafter sparade på nytt rekord. Gången innan galopperade hon i första kurvan och hon kan göra så ibland när accelerationen planar ut för då början hon rulla och släppa grejorna. Efter loppet senast har hon varit lugn i jobben, det vet jag inte om det är positivt eller inte, berättar Therese Hyllsjö på väg till Hagmyren.

Skulle hon hålla sig i trav kan hon öppna väldigt snabbt och trots 20 meters tillägg är det inte omöjligt att det kan bli ledningen i tidigt skede.

– Vi får hoppas att det kan bli så. Jag tycker uppgiften ser intressant ut och den långa distansen har hon klarat bra. Vi siktar på Sto-SM med henne och det här loppet ligger bra i planeringen. Senast fick hon en mask på sig och vi fortsätter köra med den, avslutar Therese Hyllsjö.
 

FAKTA

Hagmyren

Hagmyrens Travbana
Hagmyren 11
824 94 Hudiksvall
Tel: 0650-54 20 60
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 21,5 m
Bredd 1640: 22,0 m
Upploppets längd: 161 m

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.