Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Vem blir årets ungdomsledare?

Foto: MICKE GUSTAFSSON
Malin Fagré (mitten) hyllades som årets ungdomsledare under Elitloppshelgen ifjol. Foto: MICKE GUSTAFSSON

Tre finalister har presenterats till titeln Årets Ungdomsledare 2014 och vinnaren koras på Solvalla under Elitloppshelgen.

Publicerad:

Svensk Travsport skriver om de nominerade:

Amanda Hedlund kommer ursprungligen från ridsporten och har tävlat på elitnivå där i fyra år. Hon jobbar som ledare på Bergsåkers Travskola flera dagar i veckan och funderar nu på att utbilda sig till hippolog. Hon blev nominerad med motiveringen "Hon är en förebild för eleverna och en bra ambassadör som effektivt tvättar bort fördomar om vår sport inom ridsporten genom sitt kontaktnät där."

Nicole Melberg från Solvallas Travskola blev nominerad för andra året i rad och motiveringen löd "Nicole är väldigt pedagogisk, snäll, strukturerad och har pondus. Hon har varit en klippa sedan travskolan invigdes 2005 och föräldrarna till eleverna hyllar henne."

Åsa Holmberg är ungdomsansvarig på Dalatravet, har skapat Dalatalangerna och nominerades tack vare att "Åsa ställer alltid upp för ungdomarna och alla på Dalatravet. Hon är mycket kunnig, glad, positiv och alltid hjälpsam."

Juryn består av:
Erik Adielsson, travkusk samt styrelseledamot i Travtränarnas riksförbund
Rebecka Persson, adjungerad ungdomsrepresentant Svensk Travsports styrelse
Maria Karlsson, utbildningsansvarig Svensk Travsport
Lisa Persson, ungdomsansvarig Svensk Travsport
Rikard Sjöberg, ponnysportchef Svensk Travsport

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.