Sveriges ledande travtidning
ANNONS

5 läsare tycker till om Virtuella hästar

Förra måndagen drog ATG igång med spel på virtuella hästar. Senare i veckan ställde vi frågan om vad Travrondens läsare tyckte om Virtuell Racing. Så här blev svaret.

Publicerad:

Frågan som ställdes var: Har du testat Virtuell Racing?
Av de 374 som röstade svarade 60 procent att man testat Virtuell Racing. Däremot var skillnaden stor i om man tyckte det var roligt eller om det inte gillades.
Nio procent tyckte Virtuell Racing var jättekul och sex procent kunde tänkas göra det igen. Däremot svarade 45 procent att man testat VR, men att det inte var något för den personen.

Resultat omröstningen:
Har du testat Virtuell Racing?
9% svarade, ja, jättekul!
6% svarade, ja, det gör jag nog igen
45% svarade, ja, inget för mig
40% svarade nej
Totalt antal röster: 374

I samband med omröstningen gick det även att kommentera Virtuella hästar via Travrondens Facebook-sida.
Här är några av läsarnas kommentarer på Virtuell Racing:

"Att hitta andra sätt att få in pengar på är bra. Men att detta skulle vara ett är svårt att se. Jag tror att det är farligt att göra ett turspel så likt det riktiga trav och galoppen, som ju trots allt är en hel del kunskap. Svenska Spel har ju inte spel på virtuella fotbollsmatcher, man har Keno och Lotto istället. Jag förstår inte heller vem som skall spela. Den inbitne travspelaren kommer inte tycka att det är intressant, och frågan är om det är tillräckligt intressant för någon utomstående, som sedan kan komma att bli travspelare. Så summan blir att jag tror att detta är en ordentlig felsatsning"

"Det går tävlingar varje dag. Räcker gott å väl. Och gör det inte det så ska vederbörande söka hjälp. Detta är som att Systembolaget hade börjat med natt och Söndags-öppet. Idiotiskt!"

"De har blivit galna. De tänker hela tiden hur dem ska tömma våra plånbok. "

"Lycka till ATG, det kan ni behöva efter det här sista påhittet"

"Tycker den va bra. Drog en trio och fick den 800ggr"

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.