Sveriges ledande travtidning
ANNONS

8 raka titlar till Jägersro på Lunden

Foto: HANOLD/ALN
Mads Hviid Nielsen blev lärlingschampion på Charlottenllund förra året. Foto: HANOLD/ALN

I morgon fredag firar Charlottenlund sina champions 2015. För åttonde året i rad med en Jägersro-lärling som banans lärlingschampion.

Av: Carsten Bundgaard
Publicerad:

Tomas Malmqvist-lärlingen Mads Hviid Nielsen blev förra året lärlingschampion. Dessförinnan hade Kasper K. Andersen fem raka titlar. Före honom var det Michael Lönborg och Christoffer Eriksson som blivit det.
Steen Juul blev tränarchampion för 26:e gången. Han tog sig förbi Niels Jan Koster i och med championatet 2014. Niels Jan Koster nådde 24 tränarchampionat på Lunden, det sista 1950, året före Steen Juul föddes. Ett av Steen Juuls championat tog han när han var tränare i Halmstad.
Nicole Marsing blev montéchampion för andra året i rad medan Anette Olsen vann amatörchampionatet och det var första gången en kvinna vann den ligan på Lunden.
Charlottenlund har inleder imorgon fredag sin 125:e tävlingssäsong.

ANNONS

Ämnen i artikeln


  • Carsten Bundgaard

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.