Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"85 procent sämre bakifrån"

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Per Linderoth uttalar sig om dagens chanser vid Hagmyrens lunchtävlingar Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Hagmyren står värd för dagens lunchtrav och Per Linderoth har två hästar till start. Här uttalar han sig om möjligheterna.

Publicerad:

I den andra V4-avdelningen har Per Linderoth Maryland till start som ser ut att ha bra förutsättningar på pappret då hon är startsnabb och har springspår.
- Maryland (V4-2) var bra senast från ledningen. Det är i den postionen hon ska gå då hon är klart effektivast där. Jag tycker hon blir 85 procent sämre bakifrån. Hon är startsnabb, men voltstart är ett litet frågetecken för henne och det föreligger viss galopprisk. Utgångsläget var dock bästa tänkbara och jag tror hon är snabb nog att ta ledningen. Går hon felfritt och springer i ledningen ska det vara goda segermöjligheter, säger Per Linderoth som också har Here I Go Again till start i det avslutande loppet.
        - Here I Go Again (lopp 11) har varit seg och lite svår att få igång, men hon överraskade positivt på mig i debuten. Kan hon rekordsänka en halv sekund till så ska hon vara med där framme, men hästen är stor och på den trånga banan är det knepigt med spår fyra och det gäller i första hand att försöka ta oss iväg felfritt, avslutar Per Linderoth.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.