Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Adielsson ganska nöjd: "Belåten med honom"

Erik Adielsson var nöjd tvåa i Olympiatravet bakom norsktränade fyraåringen Giveitgasandgo.

Publicerad:

I sista kurvan fick han till och med upp lite segerförhoppningar.
– Normalt borde jag ha segerchans med tanke på hur loppet blev kört, men Ringostarr Treb var helt enkelt otroligt bra.

Hur var loppet för dig annars?
– Jag behövde bara köra rakt fram, inte tänka så mycket. Med tanke på att hästen bara är fyra år och gjorde sin blott andra start över medeldistans så måste jag vara väldigt belåten med honom, svarade Adielsson, som körde in 700.000 till den norske ägaren.

Några prispengar blev det däremot inte för favoritspelade Day Or Night In. Han galopperade bort sig direkt från sitt innerspår bakom bilen.
– Han var väl laddad i dag och jag valde därför en vanlig sulky istället för jänkarvagnen. Det kändes bra när vi körde upp bakom bilen, men hästen blev för ivrig och gjorde bort sig. Det är inte mycket man kan göra åt saken, sade en ändå inte allt för nedslagen Johan Untersteiner.

Ulf Ohlsson fick nöja sig med sjätteplatsen bakom Stefan Melander-tränade Cruzado dela Noche.
– Vi fick rygg på On Track Piraten på sista bortre långsidan och det blev ju inte bra. Vi hamnade helt offside, men hästen kändes fin och gick bra till slut.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.