Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Aladin d’Ecajeul stannar hemma

Foto: JEANNIE KARLSON
Aladin d'Ecajeul missar Elitloppet. Foto: JEANNIE KARLSON

Aladin d’Ecajeul floppade i genrepet till Elitloppet och det visade sig att hästen var sjuk. Han missar därmed storloppet i Stockholm och tränaren Sébastien Guarato har istället fått frågan om han vill komma med Ustinof du Vivier.

Publicerad:

På elitloppet.se meddelas att Aladin d’Ecajeul var sjuk i Prix de Ducs de Normandie i Caen förra onsdagen. Hästen kommer inte till Elitloppet och Gueratos bidrag sista söndagen i maj kan bli Ustinof du Vivier (e. Look de Star). Hästen ståtar med fyra raka vinster och kommer närmast från seger i Prix Kerjacques på Vincennes. Sjuåringen ska starta i Prix du Crepuscule på Vincennes på fredag och Sébastien Guarato återkommer med besked efter det loppet.

Klara för Elitloppet:

Timoko
Maven
On Track Piraten
Digital Ink
Wind Of The North
B.B.S.Sugarlight
Support Justice
Nahar
Voltigeur de Myrt

Magic Tonight

Inbjudna hästar:

Ustinof du Vivier
Nuncio


Vinnaren av H.K.H. Prins Daniels lopp i Gävle på lördag får en plats i Elitloppet och sedan har arrangörerna fyra wild cards (minst) kvar att dela ut.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.