Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Alldeles för hårt spelad"

Foto: Micke Gustafsson/Travronden
Ny segerdefilering för Minnestads el Paso idag? Foto: Micke Gustafsson/Travronden

Rebecca Dahlén gästar Romme med sin fina treåring Minnestads el Paso. Hon lämnar värdefull information inför dagens uppgift...

Publicerad:

Med tre raka segrar är det naturligt att Minnestads el Paso dragit på sig många streck i den inledande V4-avdelningen. Hästens tränare Rebecca Dahlén ger värdefull information när vi når henne på stallbacken. 

- Jag är jättenöjd med hästen och han är frisk och kry. Han har blivit behandlad inför den här starten och dessutom siktar vi mot ett Breeders Crown-lopp nästa vecka, så det här loppet är därför inte det viktigaste för honom och det vill jag verkligen poängtera på förhand. Jag har stor respekt för en sådan som Quantum Blues och överlag är moståndet det tuffaste han sprungit på hittills. Visst är hästen bra och lovande, men jag tycker som sagt att han är alldeles för hårt spelad idag. Inga ändringar är akutella, säger Rebecca Dahlén. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.