Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Anders Eriksson sist in i vinnarcirkeln

Foto: Magnus Östh
Anders Eriksson i vinnarcirkeln efter segern i Lärlingseliten. Foto: Magnus Östh

Anders Eriksson och Antonio Tabac (e. Crazed) blev Elitloppshelgens sista vinnare. När Timokos segerdefilering var klar återstod nämligen Lärlingseliten. 
– Det är en helt annan stämning en sådan här dag och det var i alla fall fullt med folk när vi var ute och värmde, sade Anders Eriksson i vinnarcirkeln. 

Publicerad:

Även om många redan hade hunnit lämna Solvalla så fick Eriksson ett varmt mottagande i vinnarcirkeln. Tillsammans med Stig H Johanssons Antonio Tabac bjöd Eriksson på en fin upploppsspurt invändigt om en tapper Angle Of Attack, som tillsammans med körande Caroline Åkerlund fick vandra först i andraspår. Dessförinnan hade ledande Digital Product galopperat på upploppet. 
– Vi fick en bra löpning och det löste sig bra. Han gick faktiskt i mål med krafter kvar, fortsatte Eriksson, som har vunnit åtta av årets 31 starter.
Antonio Tabacs seger belönades med 100 000 kronor. Det var andra gången i karriären som femåringen sprang in ett sexsiffrigt belopp.
Hästen sköts av Sara Wiklund.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.