Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Anders Lindqvist hoppas på start i Harpers

Foto: MARIA HOLMÉN/TR BILD
Foto: MARIA HOLMÉN/TR BILD

Grosboisbosatta Anders Lindqvist kommer i vanlig ordning till Solvalla under Elitloppshelgen. I år hoppas han också få med sig en starthäst - detta i sexårige Ready Cash-sonen Butler som han hoppas få med i Harper Hanovers lopp.

Publicerad:

I över 20 år har Anders Lindqvist bedrivit sin tränarverksamhet på den franska anläggningen Grosbois. Årligen besöker han dock Sverige och Elitloppet och 2017 hoppas han få med sig starthäst på vägen. Det handlar om sexårige Butler (e. Ready Cash). Butler gjorde ett starkt lopp senast i Marseille som tvåa på 1.13,4a/2.300 meter.
– Hästen är verkligen i sitt livs form. Han var tvåa från dödens senast och tränar väldigt bra. Han står perfekt inne i loppet och jag hoppas att vi kan få ett wild card till loppet eftersom jag gissar att hans startpoäng tyvärr inte räcker till, säger Anders Lindqvist.

Butler har tagit sex segrar i karriären på 54 starter och har sprungit in 162.500 euro.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.