Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Anders och Veijo kommer

Foto: MIA TÖRNBERG
Anders Linqvist har tackat ja till Kalmars jubileumslopp i början av juli. Foto: MIA TÖRNBERG

Nu är åtta av de tio kuskarna i Kalmars Jubileumslopp i samband med banans 50-årsfirande i juli klara. De två senaste tillskotten är Anders Lindqvist och Veijo Heiskanen.

Publicerad:

Den 5 juli firar Kalmar sitt 50-årsjubileum. Sedan tidigare hade man gjort klart med Stig H Johansson, Leif Lövgren, Tommy Zackrisson, Lennart Forsgren, Börje Bs Johansson och Roland Korsar. Efter klartecken från Anders Lindqvist och Veijo Heiskanen fattas nu bara två kuskar till jubileumsloppet.
 – Det är en ära att få vara med i Kalmartravets 50-årsfirande och att dessutom få köra i Jubileumsloppet. Senast jag körde på Kalmartravet var när jag ställde upp i Magnus Sandgrens kuskmatch 2009, Jag vann då och siktar på seger även nu, säger Anders Lindqvist i ett pressmeddelande.

Precis som Anders är Veijo också en före detta kuskchampion i Kalmar.
– Kalmartravet känns som min andra hemmabana och det kommer att bli rolig att få vara med och fira när banan fyller 50 år. Jag har många härliga minnen från tiden hos Magnus Sandgren och Kalmartravet, säger Veijo Heiskanen.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.