Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Angle of Attack i topp

Foto: Mattias Holmgren/TR Bild
Angle of Attack med sin skötare Susanne Ohme. Foto: Mattias Holmgren/TR Bild

Robert Berghs Angle of Attack stortrivs på den franska rivieran. På söndagen kom andra segern i tredje starten på Cagnes-Sur-Mer efter en stark avslutning med Dominik Locqueneux i sulkyn. 

Publicerad:

Det handlade om ett lopp över 2925 meter för sju- till elvaåringar och Angle of Attack (e. Scarlet Knight) tog hand om ledningen efter en bit. Efter 500 meter överlät Locqueneux initiativet till Creature Castelets med Jean Charles Feron, som i sin tur släppte ledningen till Christo. Angle of Attack såg ut att bli fast i tredje invändigt, men in mot upploppet kom chansen och den åttaårige valacken tog den.

När Carioca de Lou galopperade i dödens vred Locqueneux snabbt ut i andra spår och över det långa upploppet närmade sig Angle of Attack ledaren Christo steg för steg. Kort före mål var också ledaren infångad och segern var ett faktum för Angle of Attack på 1.13,8/2925 meter. Förstapriset var 19.800 euro och Angle of Attack kan nu titulera sig som trippelmiljonär.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.