Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Anledningen till resan"

Foto: Malin Albinsson/TR BILD
Får Lindberg göra tummen upp efter Mantorp ikväll? Foto: Malin Albinsson/TR BILD

Kristian Lindberg har haft en fint år med över 1,2 miljoner inkört till stallet. Ikväll gör han resan till Mantorp med fyra hästar.

Publicerad:

Bambinos Hope (V64-2) är en fin häst som gjort det bra utan att vinna än. Sköter hon sig är hon bra nog att kunna vara med där framme och det ser ut som att hon tillhör de bättre i loppet. Hästen tål att göra lite jobb själv, men jag tror inte att kusken kör fram i dödens trots allt. Det blir fortsatt skor runt om som i starterna i Norge på sistone. Hon är min bästa chans och anledningen till att vi gör resan till Mantorp. 

May Roquetin (lopp 1) har varit borta ett tag och jag har kört 1.25/3000 meter med henne inför detta. Det verkar okej, men från svårt läge får jag ligga lite lågt i comebacken.

Västerbo Respect (lopp 2) är en ganska fin häst, men han står svårt till och behöver lite tur. Det finns kunnande i honom. 

Golden Garbo (lopp 3) har bra fart i kroppen, men har haft väldigt svårt att sköta sig. Jag hoppas att Magnus får runt henne felfritt, då kan hon vara med där framme. Ikväll kommer hon att tävla med skor. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.