Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Årets första för Lover Face

Under torsdagen kom andra segern för Lover Face efter dopingavstängningen. Philippe Billards häst vann tillsammans med Christophe Martens i Nancy.

Publicerad:

2016 fick svenskfödde Lover Face (e. Love You) många rubriker i och med dopingavstängningen hos Fabrice Souloy. Hästen fick inte tävla under ett års tid, men är sedan september ifjol tillbaka på tävlingsbanan igen. Under torsdagen kom den numera tioårige valackens andra seger efter avstängningen sedan han segrade i Nancy tillsammans med Christope Martens i sulkyn. Philippe Billard tränar.

Lover Face vann på 1.14,3/2625 meter och tjänade 13.500 euro. Det fanns ett flertal svenskintressen i det aktuella loppet. Tvåa bakom Lover Face slutade Twin's Fairytail med Daniel Parling i vagnen. Dessutom fanns Västerbo Arthur och Nancy America med i loppet, men den duon blev det ingen framskjuten placering.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.