Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ark Went In till Bergh

Foto: MAGNUS STRÖMSTEN/ALN
Ark Went In. Foto: MAGNUS STRÖMSTEN/ALN

Kanaddafödde femåringen Ark Went In, som i början på året ståtade med fem raka segrar, bytte tränare efter V75-starten på Umåker igår.

Publicerad:

Ark Went In (e. Ken Warkentin - Katarita) följde inte med Marcus Lindgren tillbaka till Halmstad efter starten i bronsdivisionen utan har numera Bergsåker och Robert Bergh som hemadress. Stall Courant-ägde Ark Went In har sju segrar på 27 starter och 745.000 kronor insprunget.  Han kom till Sverige ifjol och provades i Sprintermästaren där han blev fyra i försöket på 1.11,9. 

Nu i Berghs träning, rapporterar förstemannen Jimmy Jonsson på twitter, är också fyraårige Michelangelo Ås (e. Allstar Hall - Harmonica Ås) som hos Ola Samuelsson sprungit in 238.000 kronor på 15 starter. Senaste tävlingsframträdandet var kval till Kungapokalen där Michelangelo Ås galopperade.

 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.