Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Återträff på Vincennes

Foto: Lars Jakobsson/TR Bild
Anzi des Liards är inte med på söndag, men resten av toppkvartetten från Prix du Luxembourg möts i Prix de la Marne. Foto: Lars Jakobsson/TR Bild

Prix d’Amérique är över, men vintermeetinget på Vincennes har mer att bjuda på. I helgen avgörs sju grupplöpningar på kolstybben – däribland Prix de la Marne som blir något av en återträff från Prix du Luxembourg.

Publicerad:

Vinnaren av det loppet, Anzi des Liards, är visserligen inte med i söndagens Prix de la Marne. Däremot tvåan Dorgos de Guez samt svenskägda duon Earl Simon och Mindyourvalue W.F. som var trea respektive fyra i Prix du Luxembourg. Till start kommer också två av hästarna i årets Prix d’Amérique: Looking Superb och Enino du Pommereux.

Söndagens program innehåller också Prix de Rouen (med The Bucket List F. och Speedy Face) samt grupp I-löpningen Prix de l’Ile-de-France där montékejsaren Bilibili visar upp sig på nytt. Han vann loppet 2017 och kommer nu närmast från seger i Prix de Cornulier.

Dagen innan körs nio lopp på Vincennes och höjdpunkterna kommer direkt då treåringskullen drabbar samman i Prix Roquepine och Prix Paul Viel.

Du hittar lördagens startlistor här och söndagens här.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.