Sveriges ledande travtidning
ANNONS

ATG efter premiären: ”Jättenöjda”

Foto: Lars Jakobsson/TR Bild
Maria Guggenberger, hållbarhetschef, ATG. Foto: Lars Jakobsson/TR Bild

Under helgen hade ATG Riders League och tillhörande V5-spel premiär.  Siffrorna från helgen möts av positiva tongångar.

Publicerad:

Det var i Strömsholm som den nya hästhoppningsserien ATG Riders League hade premiär i helgen, vilket Travronden har skrivit om tidigare. Utöver V5-spel i samband med de fem heaten fanns det även möjlighet att spela vinnare. För tidningen Hippson berättar Maria Guggenberger, hållbarhetschef på ATG, att helgen har varit lyckad.
– Första omgången av ATG Riders League på Strömsholm var lite av en testomgång för både ryttare och arrangörer, för att prova konceptet. Det känns väldigt roligt att det blev så lyckat, säger Guggenberger till Hippson.

Hon berättar även att omsättningen var positiv.
–  Det var uppskattningsvis drygt ett hundratal på plats på Strömsholm i lördags. Ändå var antalet inlämnade system på V5-spelet på hoppningen närmare 4 000 stycken, så visst har vi fått en bra spridning och kan konstatera att engagemanget och intresset för ATG Riders League har varit stort. Totalt omsatte spelet drygt 116 000 kronor, en siffra vi är jättenöjda med så här i början. Vi både hoppas och tror att vi kommer öka upplevelsen ytterligare, säger Guggenberger till Hippson.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.