Sveriges ledande travtidning
ANNONS

ATG:s nya jackpotsatsning

I december är det premiär för ATG:s nya satsning V75 Winter Burst. En hel vecka av V75-tävlingar med stora summor i potten. Nu lägger man dessutom till V75 Winter Burst Grand Final på nyårsafton.

Publicerad:

I samband med att med att ATG prestenterar sin nya spelform Top 7 den 14 september kommer man också att presentera en ny kampanj vid namn V75 Winter Burst. 
– Vårt mål är att erbjuda Sveriges mest engagerande mötesplats för spel. I mellandagarna är spelintresset stort och vad passar då bättre än att ge våra spelare något extra. Med V75 Winter Burst vill vi ge spelare spännande lopp och riktiga drömvinster i en tid då man kanske vill drömma lite extra, säger Mikael Hagberg, produktchef på ATG.

Mellan den 25-30 december garanterar ATG dagligen minst 20 miljoner kronor till en ensam vinnare. Veckan avslutas med V75 Winter Burst Grand Final på nyårsafton, där spelarna har chans på riktigt stora pengar.

För att möjliggöra en riktig drömvinst den 31 december gör ATG en tillfällig justering som innebär att en del av omsättningen på höstens jackpots omfördelas.

Justeringen innebär att:

  • Mellan den 17 september till 16 december omfördelas 10 procent av jackpotpengarna som skapas i V75. Beloppet flyttas för att ge en drömvinst på 7-rättspotten på V75 den 31 december. 
  • Övriga 90 procent av jackpotpengarna hanteras precis som vanligt.
  • Hela jackpot-summan som skapas på V75 den 17 till 30 december går till V75 Winter Burst Grand Final den 31 december.
ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.