Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Atlanta under klubban

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

Vill du köpa en Hambletonianvinnare? Nu finns chansen. Fjolårssegraren Atlanta är ute till försäljning på en internetauktion.

Publicerad:

Men smakar det så kostar det. Utgångspriset för det fyraåriga stoet var 500.000 dollar och på onsdagsförmiddagen var ett sådant bud är lagt. Av svenska Knutsson Trotting.
– Ja, det stämmer, berättar Björn Norén på Knutsson Trotting.
– Just nu leder vi, sedan får vi se vart priset bär iväg. Det beror väl på vilka av de nuvarande ägarna som blandar sig in i leken, men skulle man få henne till ett bra pris vore det så klart väldigt, väldigt intresssant.

Avslutas på fredag

Auktionen pågår på sajten Ongait fram till fredag klockan 19.00 svensk tid, rapporterar Daily Racing Form. DRF skriver att hästen säljs för att lösa ut tränaren Rick Zeron som ägare. Zeron, som nyligen stängdes av i sex månader, har enligt uppgifter till sajten fem procent i Atlanta. 

Övriga ägare är Crawford Farms, Holland Racing Stable, Howard Taylor och Bradley Grant och DRF skriver att vissa av dem kan komma att ge sig in i budgivningen.

Atlanta (e. Chapter Seven) sprang in över en miljon dollar under 2018. Ett år där hon tog åtta segrar, däribland i Hambletonian, Breeders Crown och Empire Breeders Classic.

På onsdagseftermiddagen uppgick det ledande budet till 550.000 dollar. Du följer utvecklingen här.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.