Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Bahia starkast i Bordeaux

Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN
Eric Raffin körde Bahia Quesnot till seger. Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN

Idag kördes den fjärde etappen av den franska storloppsserien Grand National du Trot. Efter ett härligt upplopp var det Bahia Quesnot som tog hand om segern.

Publicerad:

Buffalo de Beylev (e. Memphis du Rib) stred tappert i ledningen men han orkade inte stå emot duon Bahia Quesnot (e. Scipon du Goutier)och Unero Montaval (e. Nem) som båda serverades perfekta löpningar i andraspår. Ledaren fick hårt tryck loppet igenom och var stor i nederlaget - men när Bahia Quesnot vreds ut i tredjespår tog han över kommandot omgående. Unero Montaval spurtade också bra men fick se sig slagen med en längd. Detta var den fjärde etappen i den franska storloppsserien Grand National du Trot (€90.000).

Segertiden i loppet skrevs till 1.13,9/ 2 650 meter och förstapriset uppgick till 40.500 euro. Bahia Quesnot kördes av Eric Raffin.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.