Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Båth stöttar ponnytravet

Foto: MARIA HOLMÈN/TR BILD
Foto: MARIA HOLMÈN/TR BILD

Solvallatränaren vill bidra till en positiv framtid för svensk travsport.

Publicerad:

Via ett pressmeddelande berättar Stall Svante Båth om den nya satsningen.
– Styrkt av en Derbyseger har jag bestämt att göra en lite större satsning på svensk ponnysport och sponsra ett lopp (2.000 kr) på de svenska banor som kör ponnylopp i landet. Jag tycker nämligen att det är oerhört viktigt att hela landet lever och att vi fångar upp intresset där det är möjligt, säger Svante Båth i pressmeddelandet.
Båth hoppas kunna få fler att stanna i travets värld.
– Jag brukar försöka stödja ponnysporten varje år då jag tycker att den gruppen är viktigast för svensk travsport i framtid, säger Svante Båth och fortsätter:
– Får man intresset i unga dagar brukar det sitta kvar och om man sedan har det med sig som äldre så kommer man bli en viktig faktor för svensk travsport i någon form. Allt från spelare, hästägare, hästskötare, tränare (proffs som amatör), uppfödare, hovslagare, veterinär till lantbrukare/foderleverantör eller funktionär.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.