Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Bättre lycka i Mantorp för Modig

Foto: HANOLD/ALN
Foto: HANOLD/ALN

Först Färjestad till lunch och sedan Mantorp på kvällen. Tobias Modigs hästbuss får jobba under måndagen.

Publicerad:

Tobias Modigs stall rullar på för dagen och efter kvällens tävlingar kan han ha nått halvvägs till 2016 års siffror.

- Ja, inledningen på året har varit ganska bra, vilket är skönt då vi hade mycket problem med sjukdomar sista halvåret förra året. Det slår ju ganska hårt mot oss lite mindre tränare om vi har ett par sjuka i stallet och jag håller tummarna för att alla får vara friska framöver, säger Tobias.

Till kvällens V64-tävlingar plockar Tobias ut en duo, varav den ena kan vara värd att se upp med.

- Det är främst Nimbus Tilly (V64-4) som ska räknas med chans tycker jag. Antagligen kan han inte hålla upp ledningen, men det spelar inte så stor roll då jag nog ändå helst ser att han får en rygg att gå i. Är han som han var senast och får bra resa invändigt med lucka till slut kan han vara värd en varning. Om det inte räcker till seger, så hoppas jag i alla fall att han är långt framme.

Lika intressant för spelarna verkar inte Donovan Boko (V64-1) vara i inledningen.

- Nej, han känns inte jättehet på förhand även om han gjorde det bra på Solvalla som trea senast. Skulle han få med sig pengar är jag nöjd. Jag hade ju två till start på Färjestad vid lunchen och de gick inget vidare så jag hoppas på lite bättre utdelning ikväll istället, avslutar Tobias Modig.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.