Sveriges ledande travtidning
ANNONS

B.B.S.Sugarlight firar påsk i Sverige

Foto: HANOLD/ALN
B.B.S.Sugarlight startar på Halmstad annandag påsk. Foto: HANOLD/ALN

Det var tänkt att B.B.S.Sugarlight skulle ha startat på Axevalla den 9 april, men den svenska publiken kommer att få se honom snabbare än planerat, rapporterar tgn.no.

Publicerad:

Tränaren Fredrik Solberg har bestämt sig för att ändra upplägget lite för B.B.S.Sugarlight och ser till att hinna med en start till innan Axevalla-uppgiften. Det handlar om Ynge Larssons Memorial på Halmstad den 28 mars, annandag påsk.

– Jag tycker att det blev lite för långt mellan årsdebuten och loppet på Axevalla. Därför åker vi till Halmstad på annandag påsk. Där körs Yngve Larssons Memorial. Hästen har sett fin ut i träningen efter årsdebuten. Jag märker att han har blivit piggare. Med två lopp till i kroppen, räknar jag med att toppformen är på plats till finalen av Olympiatravet, säger Fredrik Solberg till tgn.no.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.