Sveriges ledande travtidning
ANNONS

”Behöver tid att ladda om"

Foto: MARIA HOLMÉN
Robert Bergh. Foto: MARIA HOLMÉN

Kuskändringarna de senaste veckorna var ingen tillfällighet. Robert Bergh erkänner att han inte känt sig på topp och tar nu timeout från travtävlandet.

Publicerad:

Det är Åbytränaren själv som i sin veckospalt i Expressen berättar om beslutet att pausa från löpkörningen. 
”De senaste veckorna har jag varit låg och inte mått bra. Jag har testat köra lite fysträning och ibland fungerar det riktigt bra, andra dagar inte alls. På papperet ser de flesta värden bra ut. Mycket talar därför för att det är någon form av utmattningssymptom som jag har drabbat av. Och visst har det varit ett intensivt år. Att sedan morsan, efter en längre tids sjukdom, gick bort i cancer för ett par veckor sedan var kanske droppen som fick bägaren att rinna över”, skriver han och fortsätter:
”Nu ska jag göra allt för att komma i form igen och måste lyssna på kroppens signaler. Jag kommer därför hålla mig hemma på gården och träna på till dess att allt känns bra igen. Då kommer jag att smyga igång med någon enstaka tävlingsdag. Jag behöver helt enkelt tid för att ladda om.”
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.