Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Besviken om han förlorar"

Foto: CHRISTER NORIN/ALN
Markus Pihlström tror på toppchans med sin Casanova Sisu i kväll i Gävle. Foto: CHRISTER NORIN/ALN

Vid kvällens V64-tävlingar i Gävle har Markus Pihlström Casanova Sisu till start. Hästen är klar favorit och det är befogat enligt hästens tränare Markus Pihlström.

Publicerad:

- Casanova Sisu (V64-5) har varit ute i stenhårda lopp hela året så det var roligt att han fick vinna och känna sig duktig senast. Hästen är väldigt bra i den klass han befinner sig i och är klart bäst när han får dra i ett hårt tempo sista varvet så de hästar som står långt bak lär få det jobbigt ikväll. Han är inte blixtrande snabb från start, men kommer han till ledningen tror jag loppet är över. Han är dock så pass bra att det bör vara bra vinstchans även från utvändig position. Det borde vara en toppchans och jag blir besviken om han förlorar ikväll för han känns jättefin i träningen, säger Markus Pihlström.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.