Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Bjerketrippel för Goop

Foto: MARTIN LANGELS/ALN
Foto: MARTIN LANGELS/ALN

Björn Goop fortsätter att vinna lopp ute i Europa. Fredagens seger på Vincennes följdes upp med en trippel på norska Bjerke.

Publicerad:

Den fina formen för Björn Goop fortsätter. Under lördagens tävlingar på Bjerke tog Goop tre segrar med i tur och ordning Lill Hugo, Mellby Dashing och Catwalk In.

Björn Goop inledde med att vinna lopp 5 med Lill Hugo. Ekipaget gled till ledningen i inledningen av den första kurvan och utmanades av Västerbo Realhigh ordentligt på upploppet men Lill Hugo visade prov på fin inställning och kontrade ut favoriten.

Den andra segern kom med egentränade Mellby Dashing och precis som med Lill Hugo kunde Björn Goop ta över täten tidigt och bevaka händelserna hela vägen. 

Även med Catwalk In var segerreceptet ledningen från start till mål. Från det perfekta spår två bakom bilen gav Goop inte konkurrenterna någon chans i starten och ekipaget stannade där hela vägen in över mållinjen.

Seger på Bjerke blev det också för Färjestadstränaren Michael Larsson med sin egentränade Juvels Boy

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.