Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Björk ersätter Eklöf

Foto: MARIA HOLMÉN, TR BILD
Jenny Björk ersätter Bo Eklöf på Wångens gymnasium under hans sjukskrivning. Foto: MARIA HOLMÉN, TR BILD

Bo Eklöf drabbades av en olycka när han skodde häst nyligen och tvingades till sjukskrivning. Nu står det klart att Jenny Björk kommer att vikariera för Eklöf på Wångens gymnasium.

Publicerad:

För ett par veckor sedan var travprofilen Bo Eklöf med om en olycka när han skodde häst vilket har lett till att han är sjukskriven i tre månader. Nu har hans arbetsgivare, Wångens gymnasium, gjort klart med en vikarie på Bo Eklöfs position. Det är Jenny Björk som kommer att vikariera i Bo Eklöfs ställe. Björk har tidigare läst på Wångens folkhögskola med inriktning mot hästskötarutbildningen och har flera fina meriter inom travet. Hon blev bland annat årets komet på Östersundstravet 2005, har vunnit Wångens lärlingsserie och blev lärlingschampion på Leangens travbana år 2012.

Hon är i dagsläget proffstränare på Östersundstravet.
– Vi är glada över att Jenny kan vikariera hos oss tills Bo Eklöf är på benen igen, säger Eva-Lena Blom, utbildningsansvarig Wången AB i ett pressmeddelande.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.