Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Blågul uppgörelse i Chester

Foto: Stefan Melander/stalltz.se
Ny triumf för Anette Lorentzon. Foto: Stefan Melander/stalltz.se

Det blev en svenskuppgörelse i ett av försöken till The Stallion Series på Harrah's Philadelphia på onsdagen. Och det var Anette Lorentzons Ellerie Hanover som gick segrande före Jenny Melanders My Cherrie Pie. 

Publicerad:

Det kördes fina lopp på Harrah's Philidelphia, och känd som Chester Downs, på onsdagen och flera svenska tränare fanns på plats för tävlingsdagen med försök i The Stallion Series för treåriga ston. Det blev också en blågul seger och den var kassaskåpssäker.

Anette Lorentzons Ellerie Hanover (e. Cantab Hall) var andrahandsfavorit bakom Jenny Melanders My Cherrie Pie och var bara bäst. Tim Tetrick sände fram till spets från spår sex och Ellerie Hanover tågade längst fram i eget majestät med 1-2 längder ned till My Cherrie Pie i rygg. På upploppet drog Ellerie Hanover undan enkelt och gick i mål på 1.12,1a/1.609 meter. Två längder bakom tog My Cherrie Pie hand om andraplatsen på 1.12,3. Förstapriset var 10.000 dollar. 

Åke Svanstedt var ytterst nära att ta hem segern i ett annat försök, men med Foxtail Lily fick han nöja sig med en andraplats sedan skrällen Money Crazed speedat förbi till målfotoseger.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.