Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Blir att räkna med direkt

Foto: HANOLD/ALN
Per Nilsson sitter som vanligt bakom Mood Indigo. Foto: HANOLD/ALN

Mood Indigo har inlett karriären strålande och idag gör han comeback efter lång vila på V4-spelet. Hästens tränare Bengt Oltorp gav oss senaste nytt under morgonen.

Publicerad:

Med fyra segrar förra året visade Mood Indigo att han har det lilla extra som travhäst. Han har inte startat sedan november förra året och gör därför en intressant comeback i V4-3 idag. Bengt Oltop säger följande om hästen. 
- Han fick en skavank efter förra starten och har fått gott om tid på sig, nästan lite väl mycket, haha. Vi har tränat länge och mycket, så han är väl förberedd inför den här starten. Han har gått två banjobb efter 1.20 och då var han fin, men det är ingen häst som visar speciellt mycket i träningen eftersom han är väldigt flegmatisk av sig. 

 

Kommer du ge kusken några körorder med tanke på uppehållet?
- Nej, jag brukar inte göra det och det tänker jag inte göra idag heller. Han är snabb ut och skulle han nå ledningen har jag inget emot om han körs där om inte Totally Secret pressar jättehårt. Vi får se hur Per lägger upp det, men om allt går som ska det ska idag siktar jag mot Unionstravet den 1 oktober, avslutar Bengt Oltorp. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.