Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Blir bättre och bättre"

Foto: Malin Albinsson/TR Bild
Claes Svensson bakom Al's Sugarstar. Foto: Malin Albinsson/TR Bild

I mitten av februari träffades Claes Svensson illa av en hästspark och fördes till sjukhus. Rehabiliteringen går framåt, men han är fortsatt sjukskriven en tid fram över.

Publicerad:

Vaggerydstränaren Claes Svensson fick föras till sjukhus sedan en hästspark tagit illa i samband med fodring hemma på gården. Olyckan ägde rum i mitten av februari och Svensson blev kvar på sjukhuset en tid. Nu är han hemma och läget blir stadigt bättre.
– Det blir hela tiden bättre och bättre med mig. Jag har varit hemma i tre veckor, men kommer att vara sjukskriven till början av juni som det ser ut nu, säger Claes Svensson.

Claes Svensson har 30 hästar på träningslistan och verksamheten flyter på som vanligt.
– Det fungerar bra. Förutom min ordinarie personal har jag min son som tidigare jobbat åt Mattias Djuse. Sedan kan ju jag vara med och peka, men jag får inte arbeta fysiskt. De närmaste veckorna får jag inte göra något ansträngande för då är det risk att levern börjar blöda igen. Om ett par veckor hoppas jag kunna börja arbeta lite lätt, men köra häst blir det troligtvis inte tal om förrän i juni.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.