Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Blir det jackpot för Dunder?

Foto: ALN
Robert Dunder är optimistisk inför helgen. Foto: ALN

Umåkertränaren Robert Dunder har en spännande helg framför sig. På torsdagen vankas det lunchtävlingar på Bergsåker innan det är dags för dubbeltrav på hemmabanan med V75 som huvudnummer.

Publicerad:

Robert Dunder värmer upp inför dubbeltravet på hemmabanan Umåker. På torsdagens lunchtävlingar på Bergsåker är han en hel del spelad tillsammans med sin Coconut Am i den sista avdelningen. Coconut Am årsdebuterade senast som fyra från dödens.
– Hon kommer att göra ett bra lopp. Hästen var inte jättehårt jobbad inför förra starten och borde ha gått framåt med det loppet i kroppen. Efter loppet har hon tränat på bra och känns fin. Det blir skor runt om och öppet huvudlag precis som senast men jag kommer att byta till en lite lättare vagn till den här starten, säger Robert Dunder.

Coconut Am är just nu andrahandsfavorit i loppet och är streckad på 15 procent.
– För mig är det en bra häst. Hon kommer att bli riktigt bra men vi får se hur det här loppet utvecklas från start. Väljer man att gardera Ohlssons häst (Mellby Entre) ska man absolut ta med henne, säger Robert Dunder.

Under fredagen och lördagen är det dubbeltrav på Umåker där Robert Dunders stall har fem hästar till start, varav två inom V75. Mest spännande på förhand är Magnifik Brodde i V75-7.
– Han känns väl hetast och borde vara med där framme och kriga om segern. Hästen känns fin men det är alltid svårt från spår åtta, säger Robert Dunder.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.