Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Boden får extra tävlingsdag

Foto: MICKE GUSTAFSSON/TR BILD
David Zimmer. Foto: MICKE GUSTAFSSON/TR BILD

Bro Park ställer in sina tävlingar under resterande delen av året och även den 1 januari 2018. Något som innebär omkastningar även i travkalendern.

Publicerad:

Galoppbanan Bro Park är otjänlig och kommer att ställa in fyra tävlingsdagar de kommande veckorna. Det innebär vissa omkastningar även i travkalendern. Den största ändringen är att Bodentravet får en ny tävlingsdag den 1 januari. Boden kommer då att köra lunchtävlingar bestående av fem lopp.
– Att skapa starttillfällen för våra aktiva är av högsta prioritet och därför ställer vi självklart upp och kommer att vara väl förberedda till nyårsdagen. Vi är jätteglada över en tävlingsdag extra. Vi är samtidigt medvetna om att det är en utmanande tävlingsdag både för publik eller aktiva. Men det är viktigt att lösa det här gemensamt och vi ser fram emot att erbjuda en så bra tävlingsdags som möjligt, säger David Zimmer, banchef på Bodentravet till Svensk Travsport.

Bro Park ställer in följande tävlingsdagar:
13 december
17 december – Charlottenlund flyttar sina travtävlingar från eftermiddag till lunch
20 december – Drammen flyttar sina tävlingar från 19 december till 20 december
1 januari – Boden ersätter med lunchtrav bestående av fem lopp

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.