Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Bolagsstämma för Trav 1609 – trots allt

Foto: MIA TÖRNBERG
Foto: MIA TÖRNBERG

Tidigare uppgifter gjorde gällande att den extra bolagsstämman i Trav 1609 var inställd och att bolaget hade begärts i konkurs. Nu har den – trots många turer – ägt rum och 35 personer valde att delta.

Publicerad:

Turerna kring Trav 1609 fortsätter. Nyligen rapporterade Travronden om att den extrainsatta bolagsstämman för Trav 1609 skulle ställas in och att bolaget begärts i konkurs den 23 december. Men nu har den ändå genomförts och 35 personer var under fredagen på plats på Jägersro.
– Det har aldrig funnits beslut om någonting annat. Bolagsverket hade kallat till den här stämman och det var 35 personer på plats, mycket fler än vad vi trodde skulle komma, säger Per Nordström.

Två punkter togs upp på dagens bolagsstämma. Den ena var att bolaget skulle genomgå en frivillig likvidation och den andra var att man skulle ta fram en särskild granskare kring de affärer som bolaget genomfört den senaste tiden. Båda röstades igenom och nu väntar nya turer kring Trav 1609. Också den konkursansökan som lämnades in den 23 december ska ha överklagats.
– Hovrätten kommer att ta ett beslut kring överklagan den 4 januari. Men det troliga är att den kommer kvarstå, säger Per Nordström.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.