Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Bold Eagle lämnar återbud

Foto: Simon Hagen/stalltz.se
Foto: Simon Hagen/stalltz.se

Det går fort i travets värld. Enligt franske journalisten Gerard Forni står det klart att kretsen kring Bold Eagle tackar nej till Olympiatravet.

Publicerad:

Tråkiga nyheter för Åbytravets publik. Det blir ingen Bold Eagle i Olympiatravet, om man får tro franske journalisten Gerard Forni. Strax efter klockan 22.00 under torsdagen var Travronden i kontakt med Jon Walter Pedersen och då hade han inte fått något besked, men däremot berättade han kring sina tankar.
– Jag är väl inte speciellt hoppfull, men däremot känner jag nu att vi från Åbys sida verkligen har gjort vad vi har kunnat. Det är jag väldigt stolt över, både gentemot sporten och sponsorerna. Att få se Bold Eagle vore fantastiskt och med flyget griper vi tag efter ett halmstrå, men det troliga är väl att han inte kommer, sade Pedersen.
Strax innan midnatt meddelade däremot Gerard Forni till Travronden att någon start på Åbytravet inte är aktuell för Bold Eagle i år.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.