Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Bonnie och Bengtsson hela vägen: "Inte jättechockad"

Foto: Malin Albinsson/TR Bild
Bonnies Celebrity och Tova Bengtsson. Foto: Malin Albinsson/TR Bild

Det blev en stor överraskning i Monté-SM när Bonnies Celebrity och Tova Bengtsson hade hand om ledningen hela vägen.

Publicerad:

Förhandssnacket i Monté-SM var intressant. Många ryttare var optimistiska och planerade offensiva taktiker. En av dessa var Tova Bengtsson, tillsammans med närmast ospelade Bonnies Celebrity (e. Celebrity Secret som tränas av Peter Untersteiner.

Ekipaget satt i ledningen direkt – och efter att ha varvat på 1.13,0 stack man undan till segern värd 250.000 kronor. Detta på segertiden 1.13,4a/2140 meter.
– Det känns jäkligt bra. Jag är inte jättechockad. Hade någon pratat med innan hade jag sagt att jag trodde på bra chans. Jag känner hästen väldigt bra och har fått förtorendet att rida honom varje gång. Jag vet vad han går för, sade Tova Bengtsson.

Bonnies Celebrity vann loppet närmast före Emmett Brown och Star Advisor Joli. Han är uppfödd och ägs av Kent och Marianne Erixon. Hästen sköts av Jenny Nilsson.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.