Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Bra kapacitet för klassen"

Foto: null
Marcus Lindgren uttalar sig om Riki d'Asolos chanser idag på lunchen.

Mantorp arrangerar torsdagens lunchtrav och Marcus Lindgren har Riki d'Asolo till start i den tredje V4-avdelningen. Hästen har intressanta förutsättningar och är betrodd av spelarna.

Publicerad:

- Riki d'Asolo (V4-3) kändes jättefin senast i Hamburg och svarade nog för sin bästa värmning någonsin, men det blev en oförklarlig galopp i loppet och eventuellt trivdes han inte på underlaget och doseringen i kurvan. Vi glömmer den starten och blickar framåt. Idag är det passande förutsättningar då hästen kan öppna snabbt från start. Jag har sagt åt Kim att köra som i Kalmar, där han ledde hela vägen. Det är en stark häst som är väldigt allround och går på alla distanser. Allt är väl med honom och jag är optimistisk. Han har bra kapacitet för klassen, säger Marcus Lindgren

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.