Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Bra när han fungerar"

Foto: HANOLD/ALN
Hans Brunlöf uttalar sig om Pårs Juvels chanser idag på lunchen. Foto: HANOLD/ALN

Idag står Hagmyren värd för lunchtävlingarna. Hans Brunlöf har Pårs Juvel till start som imponerade vid överlägsen seger senast.

Publicerad:

- Pårs Juvel (V4-1) är bra när han fungerar vilket han verkligen gjorde senast. Hästen kan vara lite ojämn i prestationerna, men han känns fortsatt bra efter senast och jag har ingenting att klaga på förutom att utgångsläget är chansartat. Det kan strula rejält härifrån, men om det löser sig hyfsat tror jag han kan vara med långt framme. Hästen är snabb ut om man laddar, men han har varit lite sämre sista biten då så bakspåret kan passa bra då han får spara speeden till slut istället. Hästen har mognat och stabiliserats en hel del på sistone. Han är fortfarande inte helt hundraprocentigt stabil, men bra för klassen, säger Hans Brunlöf.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.