Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Bra prognos för Bollnäs V65-tävlingar

Foto: MIA TÖRNBERG, TR BILD
Skogsbränderna verkar just nu inte kunna hindra Bollnästravet från att köra dagens V65-tävlingar. Foto: MIA TÖRNBERG, TR BILD

Bollnästravet påverkas av de närliggande skogsbränderna, men V65-tävlingarna i dag ser just nu ut att kunna genomföras som planerat.

Publicerad:

Under gårdagen var sikten i Bollnäs allt annat än god.
– Det gick inte att se Bolleberget här i närheten. I dag är det inga problem med detta, utan det enda som märks är en lite lätt röklukt. Så jag är väldigt optimistisk och skulle bli väldigt förvånad om tävlingarna ställdes in, säger Bollnästravets travbanechef Stefan Samuelsson.

Vindarna kan dock vända snabbt och det är upp till banveterinären att ta det slutgiltiga beslutet.
– Jag ska ha ett första snack med veterinären 11.30 och hon kan ju när som helst under tävlingsdagen välja att avbryta tävlingarna om läget skulle förvärras. Men just nu verkar det stabilt, avslutar Stefan Samuelsson.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.