Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Bro Park vidtar åtgärder

Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp
Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp

Efter det obehagliga rånet på Bro Park vidtar nu banan åtgärder. Under två kommande tävlingsdagar väljer man att anordna dessa helt kontantfritt.

Publicerad:

Den elfte september i år utsattes den nya galoppbanan Bro Park för ett rån. Nu väljer banan att vidta åtgärder. Under två tillfällen fram över väljer man att testa att genomföra dessa helt kontantfritt.

– Vi ser det som en självklarhet att genomföra ett försök med kontantlösa tävlingar. Efter den oerhörda händelsen känns det mer än angeläget att i så stor utsträckning som möjligt trygga arbetsplasten för våra anställda och givetvis även mötesplasten för våra besökare, säger Ulf Hörnberg, VD för Svensk Galopp.

Dessa två tester kommer sedan att utvärderas. Efter detta tar man ett beslut om en eventuell permanent lösning som endast tillåter kortbetalning på banan.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.