Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Brunzell lämnar Solvalla

Foto: Tomas Blomqvist/Kanal 75
Jenny Brunzell. Foto: Tomas Blomqvist/Kanal 75

Jenny Brunzell har varit en av landets mest framgångsrika montéryttare under en längre tid. Nu väljer hon att lämna Solvalla och byta hemmabana.

Publicerad:

Under många års tid har Jenny Brunzell varit en framgångsrik montéryttare och hon vinner mer än var tionde lopp hon deltar i. 2018 har än så länge resulterat i fyra uppsittningar och en seger och nyligen blev det klart att hon lämnar Solvalla och byter licens. Jenny Brunzell är numera folkbokförd i Gränna och har Vaggeryd som hemmabana.
– Jag har velat göra bytet i flera år. Det känns bättre att tillhöra en mindre bana med bättre sammanhållning. Jag tror att det gör det enklare att få mer uppskattning, säger hon.

Jenny Brunzell hade tidigare amatörlicens, men är numera lärling hos Jan Hellstedt.
– Jag har flyttat till Gränna och har därför bytt hemmabana och licens. Jag ser fram emot att ha lärlingslicens och jag hoppas att det kan leda till att jag får chansen att köra mer sulkylopp i framtiden.

2014 vann Jenny Brunzell Ryttar-SM med Magnus Jakobssons Almar. 2015 blev hon tvåa i Monté-SM med Jan Hellstedts Figaro Sånna.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.