Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Burke överklagar domarnas beslut

Foto: Mia Törnberg
Foto: Mia Törnberg

NEW YORK.
Under måndagen blev det klart. Ron Burke väljer att överklaga det beslut som Meadowlands domare tog då What The Hill diskvalificerades efter en incident på upploppet i The Hambletonian. Hästen inkom som etta, men flyttades ner som nia.

Publicerad:

Harness Racing Update var först med att meddela nyheten. Ron Burke, tränare till What The Hill, väljer att överklaga domen till New Jersey Racing Commission. Än är med andra ord inte sista ordet sagt i The Hambletonian 2017.
– Ju mer man kollar på loppet i efterhand, desto säkrare blir man på att David Miller gör allting rätt. Därför kommer vi att gå vidare med det här, säger Burke till Harness Racing Update.
Med What The Hill är det annars bra. Faktum är att hästen genomgick en mindre operation under måndagsmorgonen, amerikansk tid.
– Luftvägarna var delvis slutna, så vi gick in med laser och fixade till det hela. Han är snart tillbaka på banan igen, säger Burke.
Här kan ni läsa mer om vad David Miller, kusken bakom What The Hill, ansåg om situationen som föranledde diskvalifikationen.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.