Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Catwalk In flyttas till Linderoth

Foto: Martin Langels/ALN
Catwalk In och Björn Goop efter gårdagens seger. Foto: Martin Langels/ALN

Catwalk In sprang in 100.000 kronor tillsammans med Björn Goop på Eskilstuna i går. Nu flyttas hästen till Per Linderoth.

Publicerad:
Catwalk In (e. Muscle Hill) vann på ett övertygande sätt på Eskilstuna under gårdagen. Femåringen har varit i träning hos Björn Goop sedan i fjol och fram till i går kväll. Under sin tid hos Goop har Catwalk In sprungit in 638.420 kronor på 22 starter.  
Efter gårdagens seger transporterades dock Catwalk In tillsammans med stallkamraten Dirty Dancing In (e. Muscle Yankee) till Kenth Åkerlund. Efter veterinärkontroller kommer hästarna att flytta vidare till Bergsåkertränaren Per Linderoth. 
Båda hästarna ägs av Invexbo AB. 

– Jag står lite illa till just nu, jag flyttar möbler på Mallorca. Det är i alla fall inga konstigheter, att hästarna skulle flytta var planerat", säger Bosse Sveningsson på Invexbo AB. 

 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.