Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Cleangame med kontroll

Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD
Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD

Jean Michel Bazires stjärna gjorde vad han skulle och vann utan problem.

Publicerad:

Han sattes åtminstone på prov, Cleangame (Ouragan de Celland). För när positionerna var intagna i grupp II-loppet Grand Prix du Gud-Oest (€150 000) fick Jean Michel Bazire och hans valack nöja sig med att ligga utvändigt ledande Bilooka du Boscail och körande Yves Hurel.
Med kilometern kvar till mål blev Cleangame alltmer närgången efter att ha släpat en bit bak i andraspår under inledningen. När upploppet kunde Cleangame enkelt koppla grepp om ledaren utan att tränaren behövde se orolig ut i sulkyn.
Segertiden på Toulouse-banans högervarv blev 1.14,5a/2750 meter och förstapriset var 67 500 euro. För Cleangames del var det här den 16:e grupploppssegern.
Bilooka du Boscail slutade trea efter att ha passerats av Mickael Cormy och Balbir som hade fått loppet i rygg på ledaren.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.