Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Cyber Lane klar för Olympiatravet

Foto: TR BILD
Johan Untersteiner får med både Cyber Lane (bilden) och Day Or Night In i Olympiatravet. Foto: TR BILD

Johan Untersteiner får med dubbla hästar från stallet i Olympiatravet.

Publicerad:

Den nyheten levererade Åbys sportchef Jon Walter Pedersen i TV12:s direktsända travprogram i eftermiddag.
– Efter loppet i går på Jägersro bjöd jag även in Cyber Lane och Johan har också tackat ja. Det här är en häst som jag verkligen vill ha med i Olympiatravet.

Johan Untersteiner uttalade sig också i TV12.
– Jag var jättenöjd med Cyber Lanes prestation, jag klockade honom på reprisen till 1.09,5 sista varvet. Han var kanske inte lika smidig som en katt, så vi har lite att slipa på inför Olympiatravets final. Mest handlar det om att lätta träningen lite.

Day Or Night In?
– Han hade gjort sig förtjänt av den här segern efter att ha haft lite stolpe ut i Frankrike. Det var verkligen kul att han fick besöka vinnarcirkeln igen.

Pedersen har sammanlagt tre wildcards kvar att dela ut, vilket kan bli fyra om Propulsion vinner lördagens uttagningslopp i Umeå.
– Jag är tacksam över att vi fick ett så pass tidigt besked från Timo Nurmos angående Readly Express. Den hästen har varit lite av bromskloss när jag pratat med utländska tränare, bland annat då Uza Josselyn. Efter Nurmos nej är det nu 50 chans att Uza kommer, jag får ett svar under de närmaste dagarna.

Följande hästar är klara för Olympiatravets final den 27 april:

Milligan's School
Propulsion
Bahia Quesnot
Day Or Night In
Cyber Lane

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.