Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dags för Åge runt om?

Foto: ALN
Är Åge Hornline svaret i V64-1? Foto: ALN

Bodentränaren Petter Lundberg har tre hästar till start när Umåker arrangerar V64 i kväll. I den första avdelningen kan Åge Hornline vara rätt lösning.

Publicerad:

Åge Hornline i V64-1 vann spårlottningen.
– Han har gjort tre starter i år och det känns som att han blir bättre och bättre för varje gång. Hästen är startsnabb och brukar hålla sig i skinnet. Jag hoppas att vi kan nå ledningen och jag ser det som min bästa chans i omgången. Det blir barfota runt om, säger Petter Lundberg.

Flora Tooma i V64-2 är ute i ett tufft gäng.
– Hon har galopperat två gånger på slutet så det gäller i första hand att hästen går iväg felfritt. Formen är nog rätt hygglig men hon är väldigt uppanmäld här. Vi ligger lite lågt. Det blir barfota bak.

Malgomaj B. i V64-6 möter topphästen Windy Ways.
– Var helt okej i årsdebuten senast men även denna gång så möter hon riktigt bra hästar. Det kommer att bli tufft. Vi kör barfota runt om.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.