Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dags att avlägga maiden?

Foto: HANOLD/ALN
Tommy Enberg startar betrodda My Mate Journey ikväll på V64. Foto: HANOLD/ALN

Tommy Enberg gästar Hagmyren ikväll med hästen My Mate Journey som jagar karriärens första seger. Så här säger tränaren själv om möjligheterna.

Publicerad:
- My Mate Journey (V64-2) var inte som bäst senast, men trivdes inte med balansändringen. Jag hade lättat henne fram och körde barfota bak vilket gjorde att hon sprang och spände sig och blev lite stum till slut. Ikväll återgår vi till den gamla balansen, vilken hon presterat väldigt bra med, säger Tommy Enberg.
 
Hon har inte startat på ett tag nu. Hur står det till med formen?
- Jag är verkligen jättenöjd med henne i jobben så jag tror nog hon ska vara redo en bra prestation. Det har inte varit några fel på henne utan hon fick en välbehövlig paus då hon startat väldigt tätt. Utgångsläget blev bra då hon kan öppna ganska raskt från start. Jag kommer köra framåt för position och förhoppningsvis kommer jag till ledningen och då kör jag där. Jag hoppas hon ska avlägga maiden ikväll, avslutar Tommy Enberg.
ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.