Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dags att dubbla segerantalet?

Foto: LEIF NORBERG/ALN
Mikael M Andersson får chansen bakom Missing The Blues. Foto: LEIF NORBERG/ALN

Axevalla-amatören Reijno Holmgren slår två flugor i en smäll och gör resan till Hagmyren med sin Missing The Blues.

Publicerad:

Semester och starthäst - Reijno Holmgren gör den drygt 50 mil långa resan till Hudiksvall och hinner med båda sakerna. I V4-1 startar han sin Missing The Blues som är på jakt efter sin andra seger i karriären. Hästen har haft lite stolpe ut på sistone och kan vara en rolig outsider i inledningen. 
- Senast hade han krafter kvar i mål mot bra hästar och det känns som att dagens lopp är lite enklare än det han mött på sistone. Näst senast blev han ivrig från start och gjorde bort sig direkt, men jag tror att det ska gå bra idag trots snävt startspår. Han hade trekvartstängt huvudlag när Örjan körde och jag tror att det var därför han galopperade. Idag blir det norskt huvudlag precis som senast och då är han stabilare. Hästen är stark av sig och idag siktar vi på ett offensivt upplägg eftersom favoriten har bakspår. 

 

Är några ändringar planerade?
- Nej, han tävlar barfota runt om som vanligt. Det enda nya är kusken, men han är inte speciellt svårkörd så jag ser inte det som något problem, avslutar Reijno Holmgren. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.